Notice: Undefined variable: google_analytics in /home/allmodel/public_html/catalog/view/theme/hyla/template/common/header.tpl on line 46

За нас

ALL Models Advertising е рекламна агенция занимаваща се с организиране на модни ревюта, шоу спектакли, рекламни кампании, промоции, набиране на статисти за рекламни и музикални клипове, както и други мероприятия свързани с вашата реклама. Агенцията развива своята дейност на територията на Бургаска област и курортните градове по южното Черноморие. С възможност за командировки и провеждане на евенти и други събития в градове в цяла България. Агенцията представя модели и топ лица подбрани за да представят вашата реклама по най-добрия начин. Агенцията провежда промоции, дегустации, семплинги, раздаване на листовки(флаери), презентации, събития на обществени места, томболи, игри с награди, демонстрации.

Екипът на агенцията предлага изключително голям набор от услуги, вкючващ изготвяне и популяризиране на web сайтове, предпечат на рекламни материали и директния им достъп до вашите потенциални клиенти. Изготвяне на флаери, рекламни материяли за промоции, дегустации, семплинги и др. Представяне на вашата реклама и визия от най-добрите модели на южното Черноморие.

Проектът ALL MODELS - Models of the Sea е проект, вдъхновен от естествената красотата и неповторимото очарование на южното черноморие, който да даде шанс на талантливите млади хора да се развиват в областта на модата и рекламата.